"Doar împreună putem avea un oraş curat!"
Acasă > Cerere de Ofertă
 

Cerere de Ofertă


Unde eşti?

Cine eşti?

Cum te ajutăm?

Deşeuri menajare amestecate, deşeuri menajere provenite din industrie, comerţ, instituţii.
Deşeuri menajare amestecate, deşeuri menajere provenite din industrie, comerţ, instituţii.
Hârtie, carton, plastic, PET, sticlă, aluminiu, DEEE, anvelope, fier.
Deşeuri din construcţii, deşeuri grele provenite din alte activităţi.
Curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice – artere principale și secundare, trotuare, refugii și stații RATB, menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau de îngheț, prin împrăștierea de material antiderapant pe suprafaţa părţii carosabile.
În cel mai scurt timp vei fi contactat de un specialist în vederea stabilirii unei întâlniri. În funcţie de nevoile tale şi de posibilităţile pe care le oferă spaţiul pe care doreşti să îl amenajăm, oferim soluţii care îi satisfac chiar şi pe cei mai pretenţioşi clienţi.
În funcţie de spaţiul pe care îl deţii, în urma unei întâlniri, un agent va întocmi cea mai economică şi eficientă ofertă.

Numele tău:

Telefon:

E-mail:

Code:

SC RETIM Ecologic Service SA administrează în condiţii de siguranţă datele personale pe care ni le furnizaţi. Colectarea datelor se face doar pentru contactarea dumneavoastra (prin email, sms-uri sau telefon) în legătură cu sesizarea dumneavoastră. Conform Legii nr. 677/2001 beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată de către SC RETIM Ecologic Service SA la sediul din Timișoara, Str. Oituz nr. 3/A, Cod 300086. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.