"Doar împreună putem avea un oraş curat!"
Acasă > Despre Noi > Cariere
 

Cariere Angajăm urgent următoarele categorii de personal:

1. electrician pentru efectuarea de lucrări electrice şi electromecanice de întreţinere şi reparaţii la autovehiculele din parcul auto. Cerinţe: studii medii de profil, domiciliul stabil în Timișoara. Beneficii: salariu fix + tichete de masă, contract de muncă pe durată nedeterminată.

2. şoferi, cat. C, E, pentru efectuarea de lucrări de manipulare a deşeurilor utilizând autovehicolul din dotare. Cerinţe: studii medii, permis conducere cat. C, E; domiciliul stabil în Timişoara, sau localitățile limitrofe; experienţă în profesie; certificat de cazier judiciar; atestat profesional eliberat de Autoritatea Rutieră Română. Beneficii: salariu fix + tichete de masă, contract de muncă pe durată nedeterminată.

3. mecanic utilaj terasier pentru efectuarea de lucrări mecanice de întreţinere şi reparaţii la autovehiculele din parcul auto. Cerinţe: studii medii profil mecanic; domiciliul stabil în Timişoara. Beneficii: salariu fix + tichete de masă, contract de muncă pe durată nedeterminată.

4. stivuitorişti la Stața de Sortare a Deșeurilor Municipale (SSDM) Timişoara. Cerinţe: studii de profil (profesională), certificat ISCIR; domiciliul stabil în Timişoara sau localităţile limitrofe. Beneficii: salariu fix + tichete de masă, contract de muncă pe durată nedeterminată.

5. muncitori necalificați. Cerinţe: domiciliul stabil în Timisoara sau localitătile limitrofe; disponibilitate la efort. Beneficii: salariu fix + tichete de masă, contract de muncă pe durată nedeterminată. Candidaturile se pot depune la telefon: 0799.109.506 sau recrutare@retim.ro.