"Doar împreună putem avea un oraş curat!"
Acasă > Despre Noi > Cine suntem?
 

Cine suntem?Pentru că… „Doar împreună putem avea un oraş curat!”

 

RETIM Ecologic Service SA este o companie înfiinţată în 1997 în urma asocierii Consiliului Local Timişoara cu firma germană RWE. Ulterior acţiunile acesteia din urmă au fost preluate de concernul RER. Ambii acţionari deţin câte 50% dintre acţiuni.

Societatea posedă Licenţă ANRSC Clasa I pentru serviciul public de salubrizare a localităţilor şi este certificată TÜV conform sistemului de management integrat calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională.

Utilajele din dotare sunt în marea lor majoritate conforme standardului de poluare EURO 5 şi EURO 6 şi sunt monitorizate prin sistem GPS. RETIM Ecologic Service SA şi-a extins activitatea înfiinţând noi puncte de lucru în Arad, Lugoj, Jimbolia, Geoagiu, Brad şi Filiaşi. În prezent RETIM Ecologic Service SA are peste 900 de angajaţi şi deserveşte un total de aproximativ 700.000 de cetăţeni.

Societatea pune un accent deosebit pe acţiunile de educaţie civică şi ecologică, în special în rândul elevilor.

Aprecierea eforturilor, dar şi a calităţii serviciilor societăţii s-a materializat prin desemnarea drept lider naţional în 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017 în Topul Naţional al firmelor, întocmit de Camera de Comerţ şi Industrie a României.