"Doar împreună putem avea un oraş curat!"
Acasă > Servicii > Colectarea deșeurilor rezultate din construcții și demolari
 

Colectarea deșeurilor rezultate din construcții și demolariAceste deșeuri sunt rezultate din lucrări de construcții și demolări, reparații și amenajări ale clădirilor, fie că sunt locuințe, fie spații cu altă destinație din municipiul Timișoara.

În cantități de peste 1 mc aceste deșeuri se colectează contra cost, pe bază de comandă scrisă la Biroul Lansare-Urmărire Producție,

prin intermediul serviciului containere. Funcție de cantitățile rezultate, containerele care pot fi solicitate au capacități de 1,7 mc, 7 mc sau 22 mc. Societatea procedează la neutralizarea, sortarea și recuperarea acestor tipuri de deșeuri, pe categorii, refolosindu-le la diverse alte activități.

În cantități de sub 1 mc, producătorii de deșeuri beneficiază de depunerea voluntară gratuită o dată pe lună / persoană la punctele de colectare permanente, pe bază de acte de identitate, de luni până sâmbătă, între orele 08,00 – 20,00:
1) punct colectare – Str. Energiei nr. 3 (zona Calea Şagului);
2) punct colectare – Aleea Avram Imbroane nr. 70;
3) punct colectare – Calea Moșniței nr. 2;
4) punct colectare – Calea Torontalului nr. 94.
De acest serviciu beneficiază exclusiv locuitorii municipiului Timișoara.

Este interzisă atât depunerea acestor tipuri de deșeuri în pubelele sau containerele destinate colectării deșeurilor municipale, cât și depunerile necontrolate pe domeniul public.